Food

Gezonde chocolade

Heel bekend is het nog niet, maar het wordt helemaal hot: gezonde chocolade. Actioa chocolade is goed voor jouw gezondheid! 10 gram per dag van deze chocolade zorgt al voor
een positief effect op je gezondheid. Hoe mooi is het dat chocolade kan bijdragen aan het welzijn van bijvoorbeeld jouw hart- en bloedvaten? 

De Europese commissie heeft deze chocolade onderzocht en bevestigd dat deze chocolade inderdaad een stuk gezonder is dan “normale” chocolade. Wat deze chocolade gezond maakt, zijn de flavanolen die in de cacao zitten. Door de hoge concentratie hiervan heeft deze chocolade dus positieve gevolgen voor de gezondheid. Het is erg goed voor de bloedsomloop en verlaagd daardoor ook de bloeddruk. Naast de positieve effecten op hart en bloedvaten, heeft het ook een ontstekingsremmend effect. Zo hoef je je niet meer schuldig te voelen wanneer je naar de chocolade grijpt!

Voordelen van chocolade

Wat maakt chocolade nou gezond? Het zit boordevol antioxidanten, is zeer rijk aan mineralen, het helpt je hart- en bloedvaten gezond te houden, het helpt om je hersenen gezond te houden, pure chocolade maakt je blij en is een gezond tussendoortje! Na het horen van al deze voordelen ben je waarschijnlijk benieuwd geworden waar je deze gezonde chocolade kunt kopen..

Waar te koop?

Online is de Actioa chocolade te vinden. Zij staan bekend om hun gezonde en verse chocolade. De chocolade die je normaal koopt in de supermarkt is relatief oud. De meeste leveranciers halen hun chocolade iedere week vers uit België. Gemaakt van de beste Belgische couverture, door de beste chocolatiers. Echt verse chocolade, en dat proef je. Ook verkopen ze naast deze Actioa chocolade ook nog verschillende andere soorten. Je kunt er terecht voor alle soorten en maten verse chocolade. Bonbons, tabletten, repen, thema chocolade, etc. Ze hebben het allemaal! Je kunt je eigen logo of naam ook op de chocolade laten zetten en het wordt super snel geleverd!

Hoe te gebruiken?

De Actioa chocolade is niet in een welbekende reep te koop. Deze chocolade is te verkrijgen in parels, in de smaak PUUR. Je kunt deze parels los eten, maar ook gebruiken in je smoothie, taart, cakejes, milkshakes en noem maar op. Kies altijd voor pure chocolade, dit is de meest gezonde soort. Wel is het belangrijk je portiegrootte in de gaten te houden. Ondanks alle voordelen bevat chocolade natuurlijk wel veel calorieën en suikers.

Je hoeft je dus niet meer langer schuldig te voelen wanneer je zin hebt in chocolade. Probeer nu Actioa pure chocola!

Bron: https://www.logochoc.nl/gezonde-chocolade/