About

De dame van nu. Je herkent haar aan haar uitstraling die niet in een hokje te plaatsen is.

Een tal van keuzes kan voor veel mensen bevriezend werken, maar de dame van nu laat zich er niet door afschrikken. Ze omarmt de nostalgie van het offline tijdperk waarin zij is geboren en ze speelt the game net zo makkelijk mee als de tieners die in de online wereld zijn opgegroeid.

De dame van nu – van alle markten thuis. Om fit te blijven staat ze drie tot vier keer per week in de sportschool. Haar uitdagende baan vereist kracht, conditie en vitaliteit. Volop in balans houdt ze alle balletjes in de lucht. Jong van geest, maar wel met een rugzak vol levenservaring. Ze weet hoe het is om onderuit te gaan. Daarom plant deze wereldse vrouw ook tijd in voor enigszins spirituele zaken, zoals yoga, mindfulness of een relaxte meditatiesessie.

In alle rust op de bank met een goed boek? Jazeker! De dame van nu ontwikkelt zich voortdurend en houdt graag haar hersenen scherp. Voor de allernieuwste serie draait ze ook haar hand niet om. Soms wil de moderne vrouw even nergens aan denken en Netflix het werk laten doen.

De dame van nu is nieuwsgierig naar alles wat het leven biedt. Eigenlijk is zij niet in een hokje te plaatsen. Ze checkt graag de nieuwste vegan hotspot in de stad, maar proeft ook graag de nieuwe runderburger van die grote fastfoodketen. Overdag nipt ze van een matcha chai latte in alle rust met haar beste vriendin. ‘s Avonds geniet ze van de nieuwste alcoholische versnapering in een hippe club in de stad.

Veelzijdig gefocust en serieus op een speelse manier. Dat is de dame van nu.

We werken ook samen met een andere website voor vrouwen, namelijk: vrouwenstijl.nl. Hier kan je terecht voor de nieuwste mode trends, de leukste tips en nog veel meer.

Eén reactie