Fashion & Beauty

Trouwen in 2020? – 5 bruiloft trends voor in het nieuwe jaar

Ben jij een aanstaande bruid en ga je trouwen in 2020? Dan ben je vast benieuwd naar de bruiloft trends voor in het nieuwe jaar. Er zitten een aantal trends bij die je zeker zullen verrassen op een leuke manier. Laat je dus inspireren op een leuke manier voor je bruiloft in 2020. 

#1 Natuurlijke bruiloft 

Stilstaan bij het milieu wordt steeds belangrijker. Ook dit zul je zien op een bruiloft in 2020. Hoe zorg je er nu voor dat je bruiloft enigszins duurzaam is? Dit kun je doen door de corsages en boeketten in bloemen van het seizoen te maken. Ook kun je kiezen voor een confetti van blaadjes in plaats van plastic. En wat dacht je van kartonnen rietjes voor in de drankjes? Prinses Eugenie, de dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, koos zelfs voor een plasticvrije bruiloft. Bij een natuurlijke bruiloft horen ook decoraties zoals een bladerdak en sfeerverlichting met led lampjes. Deze aspecten maken een bruiloft natuurlijk en helemaal van deze tijd. 

#2 Een dag als een prinses 

De belangrijkste bruiloft van 2019 is je vast en zeker bijgebleven. Meghan Markle zag er schitterend uit in haar trouwjurk van Givenchy. Haar leven als echte prinses is begonnen en dat symboliseerde Meghan zeker met haar trouwjurk. Dat willen we als vrouw wel allemaal op onze trouwdag. Bij de bruidswinkels kun je nu trouwjurken kopen in de stijl van Meghan Markle. Ook als je meer fan bent van de jurk van Kate Middleton kun je je hart ophalen. Wijde jurken en kanten sluiers zijn ook veel te zien bij bruidjes in 2020. 

#3 Kies voor klasse en stijl 

Je vrijgezellenfeest is ook een belangrijke dag en hoort gewoon bij het toeleven naar je bruiloft. Een paar jaar geleden was het nog de trend om een stripper in te huren en tequila shots achterover te slaan. Maar de bruidjes in spe kiezen in 2019 en 2020 voor rust en klasse. Dat kan met yoga en meditatie, maar een weekendje Ardennen in een huisje met een haardvuur kan ook heerlijk rustgevend zijn. Dat is ook heel gezellig met je allerbeste vriendinnen. Wil je toch de shots en strippers? Gewoon lekker doen! Het gaat om jou en het belangrijkste is dat je dicht bij jezelf blijft. 

#4 Inner circle 

Het is ook niet echt meer van nu om de nicht van je buurvrouw uit te nodigen die je twintig jaar geleden wel eens zag bij het buiten spelen. Bij de termen ‘puur natuur’ en ‘klasse en stijl’ past ook vooral je inner circle. Dat is dus met name je (schoon)familie en allerbeste vriendinnen. Waarom? Het scheelt veel stress, tijd en geld. Zo ben je als bruid net even wat meer ontspannen op de mooiste dag van je leven. En je weet zeker dat je boeketje in de juiste handen terecht komt als je die achterover gaat gooien. 

#5 Gezonde snacks 

Bitterballen en kaasstengels zijn heerlijk en zullen er altijd wel een beetje bij horen. Maar wie de gasten echt wil verrassen kiest gezonde snacks voor de afwisseling. Leuke tips zijn kleine bakjes met gezonde salades, kleine broodjes en schaaltjes fruit. Het idee zijn vooral de finger food bites. Die kunnen gasten makkelijk tussendoor in een gesprek eten aan een statafel. Varieer deze leuke en gezonde snacks met de bitterballen om je gasten te verrassen. 

Dit zijn de trends die wij hebben gespot voor als je gaat trouwen in 2020. Welke wil jij ook op je bruiloft? Laat het ons weten en natuurlijk wensen wij je heel veel geluk op deze mooie dag.