Fashion & Beauty

Welke sieraden dragen dames van nu?

Sieraden! Prachtig, mooi en stijlvol. Iedereen heeft wel sieraden thuis liggen. Horloges, armbanden, kettingen of prachtige ringen. Maar welke sieraden zijn nou helemaal in anno 2020? Lees hier over de prachtigste sieraden! 

Gold is more 

Gouden sieraden zijn altijd prachtig geweest, maar ze beginnen nu weer helemaal in opkomst te komen! De chique en moderne look wordt steeds populairder. Zo zijn er veel gouden sieraden die erg minimalistisch zijn die erg gewild zijn. Bijvoorbeeld een simpele maar moderne en chique gouden ketting. Wat een unieke stijl geeft is om meerdere kettingen te gebruiken van verschillende lengtes. Zo krijg je een mooi effect en legt je de nadruk op jouw hals en decolleté! 

Bigger is better

Een mooie tegenpool over de simpele kettingen, zijn de flashy oorbellen. Geen simpele knopjes, maar juist uitgesproken en unieke oorbellen. Grote ringen of mooie hangers, noem het maar op het is helemaal in! Je kunt natuurlijk ook een combinatie doen van knoppen en grote oorbellen als je meerdere gaatjes hebt. Niet alleen oorbellen zijn hipper als ze groter zijn, maar ook horloges. Er komen steeds meer vrouwen modellen die ook een stuk robuuster zijn. Zo zijn er veel smartwatches die elegant, maar ook rustiek zijn. 

Ook worden er steeds meer horloges gemaakt van hout. Dit geeft een unieke en rustieke look. Daarnaast zijn veel mensen hier fan van, omdat er vaak ingespeeld wordt op duurzaamheid. Het geeft een mooie natuurlijke look, wat nu helemaal hip is!

Best of both worlds

Waarom alleen kiezen voor gouden of zilveren sieraden, als je ze ook kunt combineren? Steeds vaker zijn er sieraden te vinden die gebruik maken van een zilver en goud combinatie. Naast het standaard zilver en goud wordt ook veel gebruik gemaakt van rosé goud. Sommige vinden deze combinatie niet echt mooi, maar het geeft een luxe en chique uitstraling. Het geeft een speels effect en een unieke look. Er komen daarnaast steeds meer vintage invloeden binnen deze trend. 

Er zijn veel verschillende trends op het gebied van sieraden. Welke trend is jouw favoriet? Misschien deed je het vroeger ook al wel en is het nu eindelijk in! Of misschien heb je er nog nooit van gehoord. Dan is het misschien tijd om even te gaan shoppen voor nieuwe sieraden. Veel plezier!