Travel

Zomervakantie? Ga lekker High Tea-en met de kids!

Het is weer zomervakantie. De kids rennen door het huis en overal is het een bende. Erg gezellig natuurlijk, met z’n allen thuis. Maar soms is het ook erg lekker om de deur achter je dicht te trekken en even ergens anders te genieten. Doe dat gewoon samen met de kids tijdens een gezellige High Tea.

Genieten buitenshuis

Papa en mama hebben ook niet altijd zin om te koken en zij willen ook wel eens zorgeloos genieten. Hoe lekker is het om dat met z’n alle te doen? Zoek een leuk restaurantje uit en laat je even helemaal in de watten leggen. Terwijl jullie onderuit zakken en alvast genieten van een lekkere kop thee, spelen de kinderen in de speelhoek. Als de hapjes geserveerd worden schuiven jullie allemaal aan en genieten jullie van al dat lekkers. Hoe lekker en makkelijk kan het zijn? Jij kunt lekker smullen van je eigen High Tea, terwijl de kinderen een speciale Kids High Tea hebben. 

Weer of geen weer

Het mooie van een High Tea is ook dat het niet uitmaakt wat voor weer het is. Het is lang niet altijd mooi weer in de zomervakantie. Is het regenachtig? Dan kies je een lekker plekje uit binnen. De kinderen kunnen vaak wel terecht in een speelhoek en anders zijn er altijd wel kleurplaten beschikbaar. Is het mooi weer? Dan kun je een restaurantje uitzoeken met een heerlijk terras. Kan jij lekker genieten van het zonnetje en kunnen de kinderen lekker buitenspelen. Dat klinkt als een win-winsituatie. 

Gezellig met vriendinnen

Als je met vriendinnen een middag iets leuks wil gaan doen, is het soms makkelijk als de kinderen mee kunnen. Dat kan bij de Kids High Tea! Vaak kun je de ‘normale’ High Tea combineren met de Kinder High Tea, waardoor jullie met z’n alle kunnen genieten van lekkere zoete hapjes. De kids krijgen natuurlijk een aangepast menu waarbij alle hapjes kindvriendelijk zijn en natuurlijk helemaal in kidsthema. Daarnaast krijgen ze meestal ook limonade of (homemade) ice tea aangeboden. Terwijl jij lekker met je vriendinnen bijpraat, thee drinkt en geniet van de heerlijke hapjes, zijn de kinderen ook lekker aan het smikkelen en aan het spelen.

Liever thuis?

Heb jij eigenlijk helemaal geen zin om het huis uit te gaan? Haal de High Tea dan lekker in huis. Samen met de kinderen bakken is ook heel erg leuk. Zoek een leuk recept uit en ga lekker bakken! Koekjes, cupcakes, taart of een combinatie hiervan. Het is al erg leuk om gezellig samen in de keuken te staan. Maar het is natuurlijk nog leuker om jullie heerlijke creaties te proeven. Dek samen de tafel en zet alles mooi meer. Lekker thee of limonade erbij en genieten maar!