Vrijgezellenfeest dames
Lifestyle

Ideeën voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Een speciale avond in ons leven is het toch wel, die laatste avond voor het huwelijk. Het is wellicht een beetje een Amerikaans gebruik. Ook geïnspireerd op de blockbuster met de naam ‘The Hangover’. Om een groots vrijgezellenfeest te geven de avonden voor de bruiloft. Je wilt een onvergetelijke avond organiseren voor de bruid in kwestie. Maar hoe doe je dat nu precies?

Mannelijke strippers inhuren

Als je echt een avond wilt hebben om nooit te vergeten dan kun je niet mis gaan met mannelijke strippers. Het is tegenwoordig makkelijk om online een stripper in te huren voor een optreden bij jullie op locatie waar het feest gehouden wordt via websites zoals Coqtales.com. De man of mannen komen naar jullie locatie gereden om vervolgens een spectaculaire show weg te geven. Het leukste is om meerdere strippers in te huren, zeker wanneer het gaat om tientallen zo niet honderden gasten. De strippers zijn professioneel getraind en geven een indrukwekkende show weg. Het is niet simpelweg uitkleden op muziek, professioneel strippen is een kunst, en het is entertainment van de bovenste plank. Een goede stripshow kent ook enige interactie, en indien gewenst is er sprake van een heuse privé lapdance voor de bruid in spe.

Indien je voorkeur hebt voor een thema dan kun je dit aangeven aan de organisatie van tevoren. Denk bijv. aan strippers in marine pakje of verkleed als politieagent of brandweerman.

Uiteraard gaan de mannen niet geheel naakt, het blijft allemaal smaakvol. Het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat jijzelf of gasten de strippers gaan betasten, over het algemeen is de gedragscode ‘look but no touch’.

Vrijgezellenfeest in Amsterdam

Mocht je het vrijgezellenfeest in Amsterdam willen houden, dan kan dit ook. Dan heb je helemaal geen omkijken meer naar wat betreft de locatie. En kun je ook gelijk allerlei andere leuke activiteiten ondernemen in Amsterdam. Naast de strip shows zijn er namelijk ook veel andere activiteiten die men kan ondernemen in onze hoofdstad. Wat te denken van een limo service? Een uur lang rondrijden in alle luxe met all you can drink wijn en bier. Een salsa dans workshop is ook een uitermate leuke manier om lekker actief te zijn gedurende de dag. Anderzijds indien jullie niet zo van het dansen zijn, kan een cocktail workshop leuk zijn, zo kun je leren hoe die professionele bar mannen en vrouwen nu zulke lekkere drankjes kunnen maken en hopelijk kun je dit na de workshop thuis zelf nadoen.

Je ziet het meer dan genoeg te doen wat betreft een vrijgezellenfeest in Amsterdam, de meest onvergetelijke dag beleef je in de hoofdstad.