Food

3 redenen waarom glitterwijn de hit van 2019 is

Het idee voor nu is om lekker op het terras te zitten. Tenminste, als er een plekje te vinden is. Want het idee dat ik heb geldt vast voor vele Nederlanders met mij. In alle eerlijkheid moet ik ook toegeven dat ik na drie uur wel weer klaar ben met zonnen. Graag wil ik het dan thuis nog even feestelijk maken met één of twee goede vriendinnen én met een sprankelende glitterwijn. In de tuin op mijn pas in elkaar geknutselde loungebank van pallets. Laat dat weekend maar komen!

Maar wat schenk ik dan? Met welke zomerse wijn gooi ik hoge ogen bij mijn vriendinnen die zich niet zomaar een standaard huiswijn laten voorschotelen? Na een beetje speuren op Google vond ik dé wijn om in huis te halen: glitterwijn van Lussory of Cloudem. Ik geef je 3 redenen waarom ook jij deze wijnen in huis wilt halen:

1. Magische twist

Op het eerste oog ziet de wijn in de fles er uit als een normale wijn. De magie ontstaat als je de fles ondersteboven keert. De glitters mengen zich met de vloeistof tot een kleurrijk en betoverend geheel. Ook over de verrassende smaak valt niet te twisten. Lussory glitterwijn ziet er niet uit als de standaard wijn en zo smaakt ‘ie ook niet. Zo heeft de blauwe wijn de smaak van meloen. De roze rosé met bubbels kent de smaak van aardbei. Door de fruitige smaak is de mousserende wijn van Lussory ook goed te mengen met een zomerse cocktail.

2. Voor iedereen

De Lussory Pearl wijn bevat een laag alcoholpercentage van 5,5%. Je kan er aardig wat van drinken, zonder dat je er een kater aan overhoudt. Alleen wat schenk je aan je gasten die meestal nuchter door het leven gaan? Goed nieuws! In de webshop van Muselet is er ook alcoholvrije glitterwijn te koop van het merk Cloudem. Dit merk is verkrijgbaar in de smaken ananas (goud), appel (blauw), framboos (rose) en perzik (oranje).

3. Voor feesten en partijen

Deze alcoholvrije wijn kan je ook gerust schenken op een kinderfeestje of babyshower. Sterker nog, Muselet verkoopt een Cloudem gender reveal of babyshower pakket. Zelfs je zwangere vriendin mag dus een glaasje nippen. Ook aan Koningsdag 2019 is gedacht. Op het pakket van 6 flessen oranje wijn zit nu een korting van 15%.   Kom maar door met de glitters en bubbels! Ook de Lussory Pearl is te bestellen in een ultiem proefpakket met alle verkrijgbare smaken.

Gooi het pakket in je mandje en bestel vandaag voor 15:00 uur. Dan heb je de glitterwijn morgen in huis. Leg de flessen gelijk koud voor het weekend. Genieten gegarandeerd!