Lifestyle

Must watch op Netflix: Selling Sunset

De makers van The Hills weten ons opnieuw aan het scherm vast te kluisteren, met de serie Selling Sunset. Wil jij onvervalste glitter & glamour, business babes die er altijd fabulous uitzien en een kijkje nemen in de mooiste huizen van Los Angeles? Maak dit weekend dan zeker geen plannen! Deze serie van 8 afleveringen heb je binnen een dag ge-binge-watcht.

The Oppenheim Group

Het makelaarskantoor waar de hoofdrolspeelsters voor werken is The Oppenheim Group. Gerund door tweelingbroers Jason & Brett Oppenheim, twee snelle en eeuwige vrijgezellen. Zo rustig als het liefdesleven van deze twee heren is, zo onstuimig is het bij de dames die voor hen werken.

Intriges

Hou je van drama? Ga er dan gelijk goed voor zitten! In de eerste aflevering van de serie stelt new bee Chrishell zich voor aan de andere dames. Uiteraard krijgt ze het commentaar van kantoordiva Christine over zich heen, wat later in de serie nog uitloopt op een serieus conflict. Die Chrishell uiteindelijk weet te tackelen, omdat ze vroeger arm en dakloos was en nu een selfmade makelaar van miljoenenpanden. Gelukkig voor haar zijn de andere meiden Heather, Mary, Davina en Maya zachter van karakter dan de vurige blondine Christine.

Glamour

Altijd hooggehakt en de perfecte outfit voor elke gelegenheid, zo zien de dames van Selling Sunset eruit. Voor fashion lovers is dit dus ook een heerlijke serie. Omdat de meiden allemaal een eigen karakter hebben, zie je ook uiteenlopende fashion stijlen die voor bijna elke vrouw inspirerend kan werken. Vergis je niet in hoe deze meiden eruit zien. De vrouwelijke makelaars zijn keiharde zakentantes en niet voor de poes. Selling Sunset barst als serie dus ook zeker van de Female Power. Kijk, daar houden wij dus écht van!

Must Watch?

Ja, zeker kijken! Zeg de paasbrunch met oma, ouders, vervelende ome Cor en jengelende neefjes maar af om deze serie te kijken. Netflix stelt je na het eerste seizoen Selling Sunset niet teleur. Heather verklapt op haar Instagram dat er hoogstwaarschijnlijk een tweede seizoen aankomt. Yes girl!