Fashion & Beauty

Het leukste festivaltasje van zomer 2019

Wij vrouwen gaan niet ´zomaar´ naar een dagje festival. De hele dag dansen in de zon ver van huis vraagt de nodige voorbereiding. Hoe zorg je er nou voor dat je je roller deo, make-up, zonnebrand, portemonnee, sigaretten (?) en telefoon compact op zak hebt én ook nog eens trendy voor de dag verschijnt? Wij van Dames Van nu zetten de leukste tassentrends voor je op een rijtje die ideaal zijn voor een dagje festivallen.

Schoudertas

Het festivaltasje anno nu gaat schuil onder vele namen. Je komt hem online tegen als schoudertas, crossbody tas, wallet of clutch (met riem natuurlijk). Echter is het probleem vaak met schoudertasjes dat ze te weinig ruimte bieden om al je nodige spullen mee te nemen.
Gelukkig gaan de tassenmerken mee met de festival hype van 2019. Zelfs in de kleine festivaltasjes zitten meerdere vakjes, zodat je de boel naar hartelust kan sorteren. Jij grijpt nu nooit meer mis naar wat je nodig hebt. Vooral de merken Micmac en Chabo Bags spelen in op deze trend. Deze tassenmerk hebben festivaltasjes in hippe modellen en kleuren.

Heuptas

Weet je nog dat je vroeger je vader uitlachte om zijn suffe heuptasje? Laat je nieuwe tas dan maar niet aan je vader zien om de karma van vroeger terug te krijgen. Toch wil je meegaan met deze trend. Waarom? Dit festivaltasje is trendy, ruim van inhoud en je hebt je handen vrij tijdens het dansen. I-de-aal!

Riemtas

Dit is eigenlijk de heuptas 2.0. Deze zomer loop je niet met het veel geziene buideltje op je buik of heup. De riemtas van Hipperz is een veel leuker modeaccessoire, omdat hij veel meer onderdeel uitmaakt van je zomerse outfit. Bovendien kun je deze tas uitbreiden met een extra component. Ben jij de minimalista die geen grammetje teveel meeneemt? Dan heb je genoeg aan de enkele buidel. Neem jij je complete hebben en houden mee tijdens een dagje dansen? Ga dan voor de dubbele buidel. Natuurlijk ook handig als toilettas voor in het kluisje. Bonus!

Dus wil je de show stelen met je hippe festivaltas, makkelijk al je spullen mee kunnen nemen en je handen vrij hebben om de voetjes van de vloer te gooien? Dat kan! Shop nu je damestas op Hipperz.

Combineer je nieuwe tas bij je Reinders outfit en je dagje festival kan hoe dan ook niet meer stuk.