Fashion & Beauty

Welke accessoires maken je outfit af?

In een mooi jurkje, een sexy broekpak of een chique setje kleding is het leuk om de deur uit te gaan. Maar daarmee is je outfit nog niet helemaal compleet. Daarom raden wij je aan om je verschijning compleet te maken met mooie accessoires, voor net een beetje extra meer glans. Hoe pak je het aan om je outfit te stylen met leuke extra’s bij je outfit? Lees onze tips om ultiem gestyled voor de dag te komen, waar je ook naartoe gaat!

Om te beginnen: perfecte jurkjes

Ook al is dit een blog over mooie accessoires, wij van Dames van Nu laten jou niet in je hemdje staan. Op de bruiloft, het feestje aan het strand of in die gave nachtclub wil je natuurlijk stralend voor de dag komen. Dat begint natuurlijk allemaal met je outfit. Wil je eens wat anders dan standaard een broek met een topje? Dan is een mooie jurk zeker een goed idee. Kijk bijvoorbeeld op Dresses Only. Zij bieden jurken aan in alle soorten, maten, kleuren en stijlen. In een jurk van Dresses Only kom je zeker weten stralend voor de dag.

Mooie en comfortabele schoenen

Na de outfit komen we eindelijk bij de accessoires, want daar gaat dit artikel immers over. Ons advies is om voor mooie én comfortabele schoenen te kiezen. Sneakers onder een mooie en stijlvolle jurk zijn echt een no go! Hoge hakken zijn wel echt prachtig om te dragen, maar niet heel veel vrouwen houden het de hele avond vol om hierop te lopen. De avond eigen op pijnlijke en blote voeten is helemaal geen aanrader. Maar wie mooi wil zijn, moet pijn lijden, toch? Helemaal niet. Voor wie de middenweg zoekt, is er een oplossing als nette schoenen met een lage hak. Die lopen bijna net zo comfortabel als sneakers, maar zijn wel passend bij een nette jurk.

Het perfecte tasje voor je accessoires

Ben jij op zoek naar de perfecte tas waar je al je accessoires in kwijt kan tijdens een avondje stappen? Sinds een aantal jaar zijn de festivaltassen helemaal in trek. Eigenlijk is dit niets anders dan een klein tasje, de perfecte maat tas waar je precies alles in kwijt kan wat je die dag (of avond) nodig hebt. Hou je ervan om kleur te bekennen met je tas? Er is zoveel meer te kiezen dan het saaie zwart. Kijk in de shop van Hipperz voor rode, gele en kobaltblauwe tasjes om je zwarte of grijze outfit meer schwung te geven.

Festivaltas: voor al je accessoires

Accessoires van 2020: mooie horloges

Bijna iedereen heeft een smartphone, dus we hebben allang geen horloge meer nodig om te weten wat de tijd is. Toch zijn de horloges van Pacinni een echte must have. De luxe klokjes met Italiaans design zijn echt een sieraad voor om je pols. Heb je een feestje met een white tie of black tie dresscode? Daarbij staan de Pacinni horloges met zilveren of gouden bandje heel erg mooi. Is het feestje meer casual? Dan kan je natuurlijk van alles kiezen, maar bij Dames van Nu zijn we fan van de bandjes met marine design. Overigens niet alleen geschikt op feestjes, maar ook zeker geschikt om dagelijks te dragen. 

Er zijn vast nog wel meer accessoires waarmee je je outfit afmaakt, zoals een gave zonnebril of mooie sieraden. Echter, bovenstaande items zijn een goed begin om net even iets stijlvoller voor de dag te komen.