Fashion & Beauty

Neem afscheid van je gele gloed met Keune zilvershampoo!

Heb jij wit-, platina-, zilver- of asblond haar? Dan is Keune zilvershampoo een geschikt product voor jou. Heb je last van een gele gloed in je natuurlijke haarkleur of na het blonderen van je haar? Neem hier direct afscheid van door Keune zilvershampoo te gebruiken! Je bent niet de enige die last heeft van een gele gloed in het haar. Na het haar verven of na het zetten van highlights kom je (meestal) tevreden terug van de kapper, toch? Na een aantal wasbeurten zie je dat de kleur wat minder blond is dan toen je van de kapper terugkwam. Je wast je haar met zilvershampoo en de koele kleur die je wilde komt weer tevoorschijn. Hoe kan dit?

Het geheim van zilvershampoo

In de Keune zilvershampoo zitten violette pigmenten. Deze pigmenten zorgen ervoor dat de kopergloed in je haar wordt geneutraliseerd. De tint van je haar verandert door zilvershampoo. Zo lijkt je haar lichter dan voor het wassen. Als je zilvershampoo gebruikt, laat het dan wel 1 à 2 minuten intrekken. Zo geef je je haar de tijd om de shampoo zijn werk te laten doen. Laat je het te lang in je haar zitten? Dan bestaat er de kans op een paarse gloed in je haar. Geen paniek, dit is met 1 of 2 wasbeurten met normale shampoo verdwenen.

Vitamine B5

In de Keune zilvershampoo zit provitamine B5. Dit heeft een positief effect op je haar. Zo maakt vitamine B5 je haar weer gezond. Er zitten ook tarweproteïnen in de Keune zilvershampoo. De tarweproteïnen die in de shampoo zitten zorgen ervoor dat je haar beschermd wordt en dat je haar volume krijgt. Veel shampoos bevatten geen vitaminen, terwijl je haar dit wel nodig heeft. Alle Keune Style producten bevatten de benodigde vitaminen of extracten. Het gevolg van wassen met een shampoo zonder vitaminen, is dat je haar steeds minder snel herstelt. Gun je haar een gezonde en effectieve zilvershampoo. De verzorging van je haar is het belangrijkste wat er is. Voor een mooi kapsel, moet je haar gezond zijn. Ongezond haar kan je onder andere herkennen door extreme ‘pluis’. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Zorg dus goed voor je haar!