Fashion & Beauty

De musthaves van deze winter

De herfst is in volle gang en onze zomer t-shirts, korte broeken en badslippers zijn waarschijnlijk weer opgeborgen in de kast. Elk jaar hebben we weer dezelfde vraag in ons achterhoofd; wat is er deze winter in de mode? We kunnen je alvast verklappen dat je deze winter warme kleuren mag dragen met ‘luxe’ accessoires. Lees snel verder om de musthaves van deze winter niet te missen want in deze blog geven we jou alvast de eerste tips mee! 

Bont, maar dan diervriendelijk

Waar de bontjassen vroeger super populair waren, zijn deze steeds minder populair geworden met de tijd. Veel mensen zijn er erg op tegen en vinden een dierenleven niet belangrijker dan een winterjasje. En geef ze eens ongelijk. Daarom is de opmars van de diervriendelijke variant van de bontjassen bezig. De fake fur jassen zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen en ook deze winter gaan we ze steeds vaker zien. Kies deze winter voor een zoet kleurtje, zoals zachtgeel. 

Het voordeel van de fake fur jassen is dat deze super te combineren zijn met de tofste accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een dik geborduurde sjaal of de dames handschoenen leer van Laimböck. Ideaal om de koude winter toch nog lekker warm door te komen. 

Monogrammen mogen weer 

Waar de monogrammen een aantal jaar even uit de mode waren, zijn ze dit jaar weer volop aanwezig. De grootste modemerken introduceren dit jaar weer de monogrammen in verschillende soorten jurken, jassen, panty’s en schoenen. Een monogram bestaat meestal uit 2 letters en lijkt eigenlijk op een soort logo. De welbekende ‘Fendi’ monogram is dit jaar weer ontzettend populair. 

Funky prints 

Als je dacht dat de monogrammen al superdruk waren dan heb je het helemaal mis. Dit jaar zijn de funky prints helemaal in de mode. Niks is te gek en tijdens de modeweken zagen we al de funky prints in verschillende kleuren voorbij komen. Het heeft natuurlijk een super hippe look en brengt de jaren ‘70 vibes met zich mee. De nieuwe look, in combinatie met de funky prints, brengt de jaren ‘70 in een nieuw jasje en wij zijn er in ieder geval fan van! 

Hoe groter, hoe beter

Deze winter tillen we de ‘oversized’ kleding naar een iets hoger niveau. Het blijft niet meer alleen bij oversized, maar het mag nu ook lekker dik zijn. De ultra-dikke, oversized jassen vervangen de warme dekens. Het mag deze winter echt zo groot als mogelijk. Beter nog, hoe groter je kleding des te beter het is. En zeg nou eerlijk, of je het nou mooi vind of niet, het is in ieder geval wel super warm. Met de echt koude dagen vinden we stiekem comfort toch nét even iets belangrijker.

Reacties uitgeschakeld voor De musthaves van deze winter