Fashion & Beauty

De 5 leukste trends op het gebied van kleding met prints

Het nieuwe jaar is weer aangebroken, dus wordt het ook weer eens tijd om te kijken naar de aankomende fashion trends. Welke prints zijn dit jaar hot en welke helemaal not? We blikken in dit blog vooruit op de 5 leukste prints die dit jaar zeker niet mogen ontbreken in jouw garderobe.

#1 Bloemenprint

Kleding met bloemenprint is helemaal terug van weggeweest. Waar we voorheen het er een beetje oubollig uit vonden zien, mag dit gezellige en fleurige printje dit seizoen niet ontbreken in jouw kledingkast. Heb je de leuke jurken en shirts van King Louie al wel eens gezien? Wij zijn verliefd op hun collectie! En bovendien speelt dit modemerk goed in op deze nieuwe trends, want in hun assortiment vind je een hoop leuke kledingstukken terug met bloemenprints.  

#2 Dierenprint

Wat zeker ook niet mag ontbreken in elke dames kledingkast zijn blouses, truien, vesten of broeken met een dierenprint. Of het nou een print is van een zebra, luipaard of panter, wij van Dames van Nu zijn gek op dierenprints en hoe meer; hoe beter! Combineer een luipaard broek bijvoorbeeld met een basic zwarte top en draag je haar in een nonchalante knot met een luipaard crunchie. Met deze toffe look kun je stralend de dag door!

#3 Geruite print

Waar je tegenwoordig in de meeste kledingzaken ook niet meer omheen kunt, zijn kledingstukken met geruite print. De geruite print is op dit moment helemaal hot! Of je nu gaat voor een jas, blouse of broek, met een ruit ben jij dit jaar helemaal trendy. De ruit kun je trouwens ook prima combineren met een streep. Het moet natuurlijk wel een beetje jouw stijl zijn, maar de geruite print mag zeker niet ontbreken in jouw garderobe. 

#4 De gestreepte print

Het maakt niet uit welk seizoen het van het jaar is, de gestreepte print is tijdloos en zie je elk jaar weer terugkomen in de fashion wereld. De verticale streep had vorig jaar de meeste voorkeur, terwijl dit jaar juist de horizontale streep weer trendy is. Of het nu een basic kledingstuk is in het zwart-wit of juist een eyecatcher met een kleurtje, dit jaar kan en mag het allemaal. 

#5 Kleuren print

Tot slot; de kleuren print. Met een kledingitem in een bepaalde kleur zit je altijd goed! Als we terugblikken op de afgelopen winter (wat eigenlijk nog steeds aan de gang is), zien we dat de kleuren rood, steenrood, oranje en (oker)geel helemaal hot en happening zijn. Deze trend lijkt zich de aankomende lente en zomer nog voort te zetten. Over het algemeen zijn het voornamelijk de felle, pastel en donkere kleuren die dit jaar in trek zijn.