Travel

We’re going to Ibiza

De zonnige stranden, de blauwe zee, de frisse drankjes en de tropische sfeer. Iedereen zou wel elke dag willen genieten van het heerlijke vakantiegevoel dat Ibiza je biedt. Helaas zit het leven meer dan eens in de weg en kunnen we niet al onze uren besteden in een heerlijke ligstoel aan het water met heerlijk glas lekkers in onze hand. Gelukkig kunnen we een groot deel van dat vakantiegevoel gewoon naar Nederland halen.

Wonen als op Ibiza

Het wordt steeds populairder om je woning aan te kleden alsof het geen doorsnee Nederlands rijtjeshuis is, maar alsof je door de achterdeur naar buiten kunt stappen en direct de azuurblauwe zee in kunt springen. Dat komt omdat er qua interieurdesign een geheel eigen Ibiza-stijl is ontwikkeld. Met gebruik van echt natuurlijk materiaal, met name riet, is het mogelijk om een boel verschillende decoraties te maken voor in welke kamer dan ook. Met een beetje vrije tijd kun je deze woonaccessoires volledig zelf maken, maar je kan ze ook op verscheidene sites kopen en je huis omtoveren in minder tijd dan het kost om naar Ibiza te vliegen. Naast riet, horen tropische kleuren, zoals roze, blauw en groen, ook echt bij deze stijl. Om nog maar te zwijgen over de hoeveelheid kralen die je kunt verwerken in vrijwel elk accessoire, van onderzetters en matten tot lampenkappen. Voor nog meer strandgevoel zou je zelfs hele mozaïeken van schelpen aan de muur kunnen hangen. 

In de stad als op het strand

Het blijft echter niet bij je interieur. Dezelfde stijl kan ook direct worden toegepast op je eigen uiterlijk. Terwijl de warme zomerdagen ook Nederland verrijken, zit niets zo comfortabel als een tropisch jurkje, rokje of blouse – uiteraard ook in die prachtige en vrolijke tropische kleuren. Het zit dus niet alleen fijn, maar het staat nog goed ook! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de sierraden en andere accessoires die perfect in deze stijl passen zoals die van Spiri Ibiza. Er zijn kettingen, arm- en enkelbandjes, maar ook tassen, schoenen en sandalen die helemaal matchen met de rest van de Ibiza-outfit. 

Met deze Ibiza-stijl kun je het strand dus naar je huis halen, of gewoon mee op stap nemen. Nu heb je alleen nog een tropische cocktail nodig met een leuk parapluutje erin en je bent helemaal klaar voor dat te gekke vakantiegevoel en die heerlijke sfeer van Ibiza, maar dan gewoon in Nederland.

Reacties uitgeschakeld voor We’re going to Ibiza