Lifestyle

Dames van nu leasen elektrisch!

De fossiele brandstoffen op de aarde raken verder en verder uitgeput waardoor de transitie naar elektrisch rijden harder gaat dan ooit. Dit geldt niet alleen voor koop auto’s maar ook voor leaseauto’s. Er is de afgelopen jaren een enorme stijging te zien in de afname van elektrische leaseauto’s en dit aantal zal de komende jaren enkel meer gaan stijgen. In deze blog willen we je vertellen waarom het verstandig is om over te stappen op een elektrische leaseauto en laten zien dat er tegenwoordig enorm veel mogelijkheden zijn wat betreft elektrisch leasen!

Elektrisch leasen = CO2-voetafdruk verlagen

Een elektrische auto leasen verlaagt de CO2-voetafdruk van een onderneming. Als je als onderneming dus probeert uit te stralen dat je je CO2-voetafdruk probeert te minimaliseren is het rondrijden in elektrische leaseauto’s dus een enorm logische stap. De CO2-voetafdruk is door de jaren heen steeds vaker een invloedrijke beslissingsfactor geworden. Dit geldt zowel voor consumenten als ondernemers. Zo zeggen bijvoorbeeld 75% van de Nederlandse consumenten de mate van maatschappelijk verantwoord ondernemen van een onderneming mee te nemen in het beslissingsproces rondom aankoop van een product of dienst. Het is dus voor bedrijven van levensbelang om hier ook daadwerkelijk mee bezig te zijn, anders heb je dus voor 75% van de consument al een streepje achter ten opzichte van een concurrent die hier wel actief mee bezig is.

Mogelijkheden elektrisch leasen

De laatste tijd zijn elektrische auto’s en elektrisch leasen steeds aantrekkelijker geworden. Dit hangt samen met verschillende factoren. Zo zijn er door de jaren heen steeds meer verschillende elektrische auto’s op de markt gekomen waardoor de kans stukken aannemelijker is dat je een auto vindt die je mooi vindt of die bij je past! Voor jou als hippe vrouw is het natuurlijk belangrijk om in een hippe en trendy auto te rijden. Hoe meer keus er op de markt, is, hoe groter de kans dan ook dat jij je elektrische droomauto vindt! De meeste automerken hebben inmiddels gemerkt dat de toekomst van rijden elektrisch rijden is en moeten hier dus ook op anticiperen. Als ze deze boot missen kan het op de lange termijn het einde van een automerk betekenen. Ook worden er continue extra laadpalen bijgebouwd in Nederland. Hierdoor kun je bijvoorbeeld jouw Hyundai Kona electric op steeds meer plekken opladen waardoor elektrisch rijden veel toegankelijk is!

Reacties uitgeschakeld voor Dames van nu leasen elektrisch!