Fashion & Beauty

Kleding die elke dame van nu draagt

Wij vrouwen houden van kleding! De kleding die we dragen zegt bovendien veel over ons. Je hoeft dan ook geen verstand te hebben van mode om te beseffen dat kleding iets zegt over onze persoonlijkheid. Maar wat zijn nou eigenlijk kledingstukken die iedere vrouw in haar kast heeft? En wat zegt dat eigenlijk over jou als persoon? Wij zochten het uit en hebben dit uitgewerkt in onderstaand artikel.

Blazers

Stipt op nummer één staan blazers. Iedere vrouw zou er minimaal een moeten hebben. Je kunt een blazer namelijk naar iedere gelegenheid dragen, er zijn enorm veel manieren waarop je een blazer kan combineren en bovendien gaan blazers nooit uit de mode! En dat blijkt, want tot op de dag van vandaag is een blazer hét kledingstuk dat iedere vrouw in haar kledingkast heeft. Ben je nog op zoek naar een mooie blazer? Neem dan eens een kijkje bij de collectie van het dameskleding merk Helena Hart. Zij hebben onwijs mooie blazers in hun collectie die je het hele jaar door kunt dragen.

Spijkerbroek

Op nummer twee staan de spijkerbroeken. Tussen alle collecties die elk jaar verschijnen is er één item dat constant aanwezig is; de spijkerbroek. Spijkerbroeken vervelen nooit en zijn in de loop der jaren steeds lekkerder gaan zitten. Wist je trouwens dat spijkerbroeken nooit bedoeld zijn als mode-item? Het waren namelijk broeken om in te werken en toch zijn ze een enorm succes geworden. Mede dankzij het feit dat je spijkerbroeken naar iedere gelegenheid aankunt.

Een witte blouse

Een andere favoriet van iedere vrouw is de witte blouse met een klassieke kraag. Ook dit modestuk kun je op verschillende manieren dragen. Voor een dag op kantoor stop je de blouse in een broek met eventueel een blazer eroverheen en in je vrije tijd draag je de blouse op een spijkerbroek met het bovenste knoopje (of de bovenste twee knoopjes) open.

De trenchcoat

De trenchcoat is een echte klassieker en is de afgelopen tijd weer gegroeid in populariteit. Deze jas kun je werkelijk overal bij dragen. Of je over een jurkje draagt of op een spijkerbroek, de trenchcoat past echt overal bij! Heb je nog geen trenchcoat in jouw kledingkast? Dan wordt het dus hoog tijd om er een aan te schaffen. Wist je trouwens dat deze jas in de Eerste Wereldoorlog ontworpen is als een regenjas voor soldaten? Grappig om te zien hoe zo’n kledingstuk in de loop der jaren eigenlijk verandert!

Reacties uitgeschakeld voor Kleding die elke dame van nu draagt