kleurrijke oorbellen
Fashion & Beauty

Oorbellen die op dit moment helemaal in zijn

Zeg nou eerlijk, wij vrouwen houden van sieraden. Toch? Wij Dames van Nu zijn er in ieder geval gek op! Hoe meer, hoe beter. Hoe fijn is het dan ook dat de earparty zo’n trend aan het worden is?! We hadden dan ook enorm veel zin om dit artikel te schrijven. We hebben een onderzoek gedaan naar de oorbellen die op dit moment een trend zijn en dit ook voor een deel gebaseerd op onze eigen ervaringen. Dus wil je weten welke oorbellen echt niet mogen ontbreken in jouw juwelenkistje? Lees dan snel verder!

Minimalistische oorbellen

Minimalistische oorbellen staan op dit moment op nummer één! Het zijn ideale oorbellen, omdat je deze heel goed kunt combineren met andere oorbellen. Zo kun je de perfecte earparty samenstellen. Bij minimalistische oorbellen kun je bijvoorbeeld denken aan letter oorbellen. Oorbellen met letters zijn er in een hele reeks van A tot Z. Kies bijvoorbeeld voor de letter waarmee jouw naam begint, of de naam van jouw partner. Als kattenliefhebber kunnen we ons voorstellen dat je het leuk vindt om een letter oorbel van de eerste letter van de naam van jouw kat te kiezen. Hoe dan ook, minimalistische oorbellen it is!

Statement oorbellen

Hoe groot kan het verschil tussen minimalistische oorbellen met andere oorbellen zijn zou je denken? Nou heel groot! Neem bijvoorbeeld statement oorbellen. Statement oorbellen verschillen zó erg van minimalistische oorbellen, dat het eigenlijk juist heel leuk is. Maar hoe draag je deze oorbellen? Nou, als je meer dan één gaatje in je oren hebt, dan kun je ze prima combineren met minimalistische oorbellen. In combinatie met een understated look laat je jouw statement oorbellen helemaal tot zijn recht komen!

Kleurrijke oorbellen

Welke oorbellen ook zeker niet mogen ontbreken in jouw collectie zijn kleurrijke oorbellen. De naam zegt het al, het zijn oorbellen in allerlei kleuren. Je hebt ze in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld met een hanger in een kleur, maar bijvoorbeeld ook met een edelsteen in een bepaalde kleur. Als je kleurrijke oorbellen wilt combineren met andere oorbellen, dan kun je deze het beste in je eerste gaatje dragen en eindigen met een minimalistische oorbel (daar is ‘ie weer) om balans te creëren.

Geometrische oorbellen

Strakke designs met geometrische vormen, dat is hoe je geometrische oorbellen kunt omschrijven. Vierkante oorbellen, rechthoekige oorbellen, ronde oorbellen, noem het en je kunt het vinden. Zowel in de winkels als online zie je dan ook steeds meer geometrische oorbellen kopen.

Reacties uitgeschakeld voor Oorbellen die op dit moment helemaal in zijn