Default

Het kiezen van een nieuwe smartphone

Een nieuwe smartphone uitzoeken is een vaak een lastige opgave. Alle telefoons lijken tegenwoordig op elkaar. Ze worden allemaal steeds sneller, steeds dunner en bovendien steeds beter. dit betekent ook dat alle telefoons op elkaar gaan lijken. Dat is af en toe best een probleem, want dit maakt het uitzoeken van een telefoon best een hele opgave. Ik dacht dat het vervolgens best een goed idee was om naar een grote elektronicazaak te gaan. Dit bleek echter niet zo een strak plan. Ik vroeg aan een verkoper welke telefoon ik het beste kon uitkiezen. Hij adviseerde natuurlijk amper en begon mij de duurste telefoon aan te raden. Daarom heb ik besloten om een lijstje te gaan maken. Hieronder beschrijf ik in het kort mijn lijstje. BTW, ik ben sowieso gegaan voor een refurbished iPhone, vooral omdat ik hierbij een stuk goedkoper uit was.

Geheugen van de telefoon

Voor mij is het geheugen van een telefoon van groot belang. Ik sla een boel gegevens op, zoals: foto’s, video’s en screenshots. Een goede telefoon met voldoende geheugen is voor mij dus key. Ik ben daarom gegaan voor een telefoon met 256gb.

Batterij van de telefoon

Een ander belangrijk aspect voor mij is de batterij van de telefoon. Een goede telefoon gaat voor mij de hele dag mee. Daarbij zijn er dus twee zaken van belang. Enerzijds een batterij die groot genoeg is en anderzijds hardware die daar goed op aansluit. Kijk dus niet alleen naar de hardware specs, maar doe onderzoek op internet.

Updates

Ik wil graag veilig kunnen internetten en internetbankieren op mijn telefoon. Daarom is het voor mij van groot belang dat de telefoon lang genoeg geüpdatet wordt. Dit is één van de redenen waarom ik heb gekozen voor een Apple toestel. Deze producent garandeert langer updates.

Succes

Succes met het uitzoeken van een nieuwe telefoon. Ik hoop dat alles goedkomt en dat je komt tot de ideale telefoon.