Fashion & Beauty,  Lifestyle

4 praktische fashion tips

Bij Damesvannu gaat het over wat er nú speelt. Actuele trends, mode, lifestyle en andere dingen waar jij van op de hoogte moet zijn. Fashion en lifestyle botsen nog wel eens. Want het moet mooi zijn, maar ook functioneel. En dat is nu precies wat niet altijd samen gaat. Daarom hebben we 4 heerlijke fashion tips voor jou waar je zeker niet inlevert op functionaliteit.

Comfortabele enkellaarsjes

Het is Cha gelukt om heerlijke boots te produceren die tegelijk fashionable als comfortabel zijn. Met een uniek productieproces zijn Cha laarzen zo ontwikkeld dat de zool goed dempt, de schoen de juiste stevigheid heeft en dat ze zo lekker lopen dat je ze liever niet meer uittrekt. Het leuke is dat er een fashionable enkellaars wordt gecombineerd met een robuuste boot die goed loopt. Top geregeld dus!

Fashion fiets

Een fiets is ideaal voor in de stad. Je bent flexibel, overal snel en je parkeert hem gratis. Maar die oude ragbakken waar iedereen mee rijdt is echt geen gezicht. Het piept en het kraakt, terwijl met wat basic onderhoud je fiets heerlijk soepel kan draaien. 

Er is tegenwoordig genoeg keuze uit strakke aluminium framedesigns mét riemaandrijving. Onderhoudsvrij, heerlijk stil en een lust voor het oog. Een mooi voorbeeld van praktisch design.

Heuptasjes zijn helemaal hot

Hier kunnen we vrij kort over zijn. De buiktasjes van de avondvierdaagse zijn helemaal terug! Tegenwoordig worden ze diagonaal over de schouder en borst gedragen. Super hip en nog belangrijker, super praktisch. Je geld, smartphone, neusspray of sigaretten heb je altijd bij de hand. De kans op zakkenrollen is super klein want je draagt je spullen echt op je lichaam. Een perfect voorbeeld van een fashion item die praktisch het maximale eruit haalt.

3-in-1-jas

De 3-in-1-jas is een jas die bestaat uit lagen die los van elkaar te dragen zijn. Vroeger zag je dat alleen bij stoffige outdoor winkels, terwijl het tegenwoordig helemaal hip is. Een jas voor alle seizoenen en eenvoudig te combineren tot dikke winterjas. Ideaal voor op je fashion fiets, tijdens wintersport of alledaagse gebruik. Koud zul je het niet meer hebben en het leuke is dat de losse lagen in het voorjaar en najaar de beleving van een compleet nieuwe jas geven. Jij combineert nieuwe stijlen met praktische pluspunten. Ideaal!

Met welke tips ga jij aan de slag of gebruik je ze gewoon allemaal? Als praktisch ook fashionable wordt pluk jij daar altijd de vruchten van. 

 

Reacties uitgeschakeld voor 4 praktische fashion tips