Lifestyle

Wat koop je voor mannen die alles al hebben?

Het aller lastigste op aarde is een cadeau bedenken voor je vriend, man, vader of opa. Mannen hebben negen van de tien keer alles al. Als je ze vraagt wat ze willen hebben komt er vrijwel altijd of niks nuttigs uit of een veel te duur cadeau als een nieuwe auto. Ze lopen dan natuurlijk met je te dollen, maar oprecht vinden zowel zij als wij het altijd lastig om een leuk cadeau te bedenken. Wat koop je voor mannen die alles al hebben?

Drank

Als mannen alles al hebben zit er misschien in logica in het kopen van iets wat op kan gaan. Iets wat niet voor een lange tijd ruimte in neemt en op kan gaan zodat er weer iets bij kan komen. Wat dacht je van drank? Of de gelukkige nou een sixpack bier krijgt, een Pommery champagne of een fles whisky. Meestal is drank altijd wel een goed idee en als diegene zelf niet drinkt komen er altijd wel mensen op bezoek die drinken. Dat scheelt de jarige weer een flesje drank kopen voor de gasten!

Uitje

Een cadeau hoeft niet altijd iets te zijn wat de jarige kan bewaren. Je kan ook even lekker ertussenuit gaan met de jarige. Boek een dagtripje met de bus of ga met je eigen auto de grens over voor een dagje of een weekendje. Je kan ook een dagje de toerist uithangen in eigen land met de jarige. Ga met een groepje vrienden of familie van de jarige en laat jullie opsluiten in een escape room. Je kan ook een dagje pretpark pakken of gewoon lekker ergens gaan eten met de jarige! Uitjes zat om de jarige een leuke dag of dagen te bezorgen vol met herinneringen die hij of zij nooit zal vergeten!

Fotocadeaus

Als een persoonlijk cadeau wilt geven aan de jarige is een fotocadeau meestal wel een cadeau die degene nog niet heeft. Ik bedoel een fotocadeau heeft hij misschien wel, maar niet het specifieke cadeau met de foto die jij hebt uitgekozen. Jouw foto cadeau zal alsnog origineel en nieuw zijn voor de jarige! Laat een foto drukken op canvas, in glas, een kussen of zelfs hout. Er zijn mogelijkheden zat! Laat je verrassen door al de opties die er bestaan om vervolgens de jarige met het daadwerkelijke cadeau te verrassen! 

Reacties uitgeschakeld voor Wat koop je voor mannen die alles al hebben?