Lifestyle

Op zoek naar het perfecte cadeau voor je vriend? Probeer deze tips!

Dames laten we even eerlijk zijn, een cadeautje geven is stiekem toch wel leuker dan het krijgen van een cadeautje? Daarom is het wel zo belangrijk om de juiste aandacht te besteden aan het cadeau dat je uitkiest. Vooral wanneer deze persoon je vriend is! Maar wat geef je hem nou cadeau? Het lijkt namelijk makkelijker dan dat het daadwerkelijk is, want dat ene luchtje die je elk jaar cadeau doet is niet speciaal meer. Daarom geven we in deze blog een aantal tips die jou helpen bij je zoektocht naar het perfecte cadeau. Lees snel verder! 

Maak het praktisch

Mannen houden van praktische cadeaus. Je hoeft er dus zeker geen grote verrassing van te maken. Vrouwen willen nog wel eens unieke cadeaus aanschaffen voor de vriend, maar hij zal nooit zeggen dat hij het niet leuk vindt. Daarom raden we het aan om gewoon te vragen wat je vriend wilt hebben! Uiteraard hoef je hier niet bij te vermelden dat het om een cadeau gaat, maar vragen kan zeker geen kwaad. Is je vriend bijvoorbeeld een echte auto-freak? Vraag wat die nog zou willen veranderen aan zijn auto. Zo heb ik laatst nog een nieuwe Seat Ibiza radio gekocht voor mijn vriend en hij vond het he-le-maal geweldig! 

Houd rekening met zijn budget

Hé? Zijn budget? Ja. Houd rekening met zijn budget. Het klinkt misschien een beetje gek, maar op deze manier verplicht je hem onbewust om later een cadeau in dezelfde prijsklasse te kopen. Om even een mooi voorbeeld te geven: je koopt een cadeau van €250 dan zal hij de druk voelen om voor jou ook zo’n groot cadeau te geven. Maak het daarom niet ongemakkelijk voor je vriend! 

Google Home! 

Is jouw vriend een echte gadget liefhebber? Geef hem dan een Google Home assistent cadeau! Dit is een slimme assistent speaker die verbonden is met het internet en ook verbinding maakt met jouw smartphone en Smart Home. Je bedient het met je stem en voert opdrachten uit. Denk hierbij aan :’’ Hey Google, speel Radio 538 af’’ of ‘’Hey Google, hoe wordt het weer vandaag?’’ 

Happy Socks

Heb je al eens gehoord van het merk Happy Socks? De naam zegt het eigenlijk al: van deze sokken wordt iedereen happy! Happy Socks zijn vrolijk, mooi en ook nog een stijlvol. Een van de leukere cadeau ideeën voor je vriend die modebewust is. Het staat namelijk voor vrolijke en trendy sokken, want zelfs onder een pak staan de Happy Socks ontzettend goed. En laten we eerlijk zijn, we worden toch echt oprecht blij van de vrolijke kleuren prints? Wij in ieder geval wel!

Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar het perfecte cadeau voor je vriend? Probeer deze tips!