Travel

Wat kan je allemaal doen in Antwerpen?

Imagine, het is zondagochtend en je ligt in bed. Door het spleetje tussen de gordijnen glippen een aantal zonnestralen je kamer in. Bam, nu ben je klaarwakker. Je rolt het speelkleed Antwerpen uit voor de kinderen en duikt de douche in. Zo zijn zij even bezig waardoor jij kan nadenken over wat jullie vandaag gaan doen. Aha je weet het al. Het is tijd voor een dagje haven! Maar een dagje zonnen klinkt ook wel hemels. Of wordt het toch een dagje shoppen…

Wandelen door de haven

Eenmaal aangekomen bij de haven begint de wandeling. Het is tijd om lekker de wind in je haren te voelen terwijl je langs het water loopt. Welke boten zal je vandaag tegenkomen? Zijn er veel boten of juist weinig? Kleine bootjes of juist grote boten? Afhankelijk van naar welke haven je gaat zal de ene haven drukker zijn dan de ander. Blijf vooral even hangen op de zomerse dagen tot aan zonsondergang. Houdt je mobiel bij de hand om het moment dat de zon onder gaat vast te leggen of een snapje te sturen om iedereen jaloers te kunnen maken op jouw uitzicht!

Het Sint-Annastrand

Wist je dat je zelfs in de stad Antwerpen een strand hebt? Het Sint-Annastrand vind je aan de Linkerscheldeoever in Antwerpen. Het Sint-Annastrand is dus een stadsstrand wat Antwerpen een enorm veelzijdige stad maakt! Aan het stadsstrand kan vind je naast gezellige tentjes ook een openluchtzwembad, een haven en andere diverse speelgelegenheden. Het Sint-Anna strand staat bekend om zijn mosselen. Deze zijn zeker het proberen waard! Je kan met je voeten door het verkoelende water lopen en als het nou echt mooi zonnig weer is dan kan je ook lekker gaan zonnen op het strand, mits je zonnebrand mee hebt! Je wilt het strand natuurlijk niet als een kreeft verlaten! 

Shoppen

Antwerpen zit bomvol leuke winkels, winkelcentrums en winkelstraatjes! Dit verklaart ook waarom mensen vanuit andere landen vaak speciaal weekendje in plannen om te shoppen in Antwerpen! Vooral het winkelgebied Meir is een echte hotspot voor toeristen. Als je niet van de drukte houdt heeft Antwerpen gelukkig ook wat kleinere winkelcentra. Je kan niet een dagje uit zonder gegeten te hebben in de stad. Antwerpen heeft een groot aanbod aan eetgelegenheden waar je zonder twijfel wel wat lekkers naar binnen kan werken! Als afsluiting zal er bij de kinderen maar ook bij jezelf vast en zeker wel een ijsje in gaan. 

 

Reacties uitgeschakeld voor Wat kan je allemaal doen in Antwerpen?