tips trendy outfit voor dames
Default

5 tips voor een trendy outfit voor dames

Op zoek naar handige tips, waarmee jij in een mum van tijd een trendy outfit samenstelt? In dit artikel vind je vijf tips die jou op weg helpen! Voor het samenstellen van een outfit van trendy dameskleding hoef je niet jaarlijks nieuwe kleren te kopen. Wist je dat een vintage kledingstijl of het gebruik van vintage elementen steeds populairder wordt? Reden genoeg om nog eens naar je oudere kledingstukken te kijken. 

Tip 1: zorg voor trendy schoenen

Een eerste stap in het samenstellen van een trendy outfit voor dames is het kiezen van de juiste schoenen. Ga je voor een chique hakschoen, of neem je een sportieve sneaker? De rest van je outfit kun je op de schoenen aan laten sluiten. 

Tip 2: wijde broeken zijn hip

Tot voor kort kozen vrouwen in de meeste gevallen voor een strakke jeans. Bij een trendy outfit past echter ook een wijde broek zeer goed! Zeker in de warme zomermaanden is er niets fijner dan een wijde broek van een hele dunne stof. Het heeft een ventilerende werking, waardoor je lichaam lekker koel blijft. 

Tip 3: shirts in vrolijke kleuren

Zowel bij een alledaagse, als een sportieve outfit past een shirt in felle kleuren. Het geeft je een hele frisse, vriendelijke uitstraling! Daarbij kun je een shirt in een felle kleur goed combineren met een wat donkerder model broek. 

Tip 4: hippe sokken boven je schoenen

Een paar jaar geleden kozen dames vaak voor sokken die nauwelijks te zien waren. Tegenwoordig is het hip om voor vrolijke sokken te kiezen, die je best hoog op mag trekken boven je schoenen! Het geeft je outfit een speelse tint. 

Tip 5: maak de outfit compleet met sieraden

Nu je trendy outfit bijna compleet is, kun je leuke sieraden bij het shirt en de broek zoeken! Denk aan een schattige ketting om je hals, een leuk enkelbandje voor de zomermaanden of een mooie armband. Ook een horloge staat vaak goed bij een trendy outfit!

Aan het zoeken naar een dameskleding webshop voor het kopen van hippe en leuke kledingstukken? Neem eens een kijkje in de webshop van Store3. Je kan natuurlijk ook altijd langsgaan in een van de fysieke winkels van Store3.